Viden om bedre arbejde til flere Kan du ikke læse dette nyhedsbrev - klik her
 
 
 
 
 
 
         
     
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn
Header Cabi Nyt
Cabi Nyt, juni 2015  

Ny mulighed for opkvalificering af flygtninge i virksomheder

En ny lov om praksisrelateret uddannelse for flygtninge på virksomheder blev vedtaget i Folketinget i fredags den 3. juni. Loven giver nye muligheder til virksomheder, der vil imødegå en kommende mangel på arbejdskraft ved at ansætte og opkvalificere flygtninge.
 
Den nye lov omfatter Integrationsgrunduddannelse (IGU), hvor flygtninge opkvalificeres via en kombination af praktik og skoleundervisning, bl.a. i dansk, og en bonusordning på op til 40.000,- kr. til virksomheder, der ansætter en IGU-elev.
 
Læs artikel
VirksomhedsnetværkCabi - fordi socialt ansvar betaler sig
 
Nyhedsbrevet Cabi Nyt indeholder nyheder til virksomheder og jobcentre om at opkvalificere, ansætte og fastholde medarbejdere.

Cabi udsendte tidligere to forskellige nyhedsbreve: Fra Virksomhed Til Virksomhed til socialt ansvarlige virksomheder og Cabi Nyt til jobcentre. Nu har vi slået dem sammen til ét stærkt nyhedsbrev, som udkommer seks gange om året.
 
Læs mere
 
 
 
 
VirksomhedsnetværkCabi - fordi socialt ansvar betaler sig

Arrangementer i VirksomhedsnetværkCabi

 
Alvorlig sygdom blandt medarbejderne? (08.06 og 13.06)
Se kalender
 
 Ny temaside: 

Skab udvikling i fleksjob

Over halvdelen af alle fleksjob oprettet efter fleksjobreformen er på under ti timer om ugen, men med de rette redskaber kan arbejdstid og opgaver blive udviklet. Cabi har åbnet en temaside, med gode råd og eksempler på udvikling i fleksjob.
 
Læs artikel
 
 
 Tips & tricks: 

Fem gode råd til at skabe udvikling i fleksjob

5 gode råd ti at skabe udvikling i fleksjob
Alle medarbejdere har brug for at udvikle sig i jobbet. Det gælder også for ansatte i fleksjob. Vi giver her fem gode råd til at skabe udvikling i fleksjob.
 
Læs artikel
 
 
 Investeringsstrategi: 

Hjørring investerer 125 millioner i tværfagligt samarbejde

Flere fra kanten af arbejdsmarkedet skal komme i job gennem bedre tværfagligt samarbejde på tværs af forvaltninger. Det er tankegangen bag en omfattende investeringsstrategi i Hjørring Kommune.
Læs artikel
 
 
 Ny temaside: 

Styrk samarbejdet med socialøkonomiske virksomheder

Borgere på kanten af arbejdsmarkedet kan komme i job, hvis kommunernes beskæftigelsesafdelinger samarbejder systematisk med socialøkonomiske virksomheder. Cabi har åbnet en temaside med inspiration til, hvordan samarbejdet kan udvides.
Læs artikel
 
 
 Til dig fra Cabi: 

Håndbog i skriftlighed til jobkonsulenter

Vi har udgivet en håndbog til god skriftlighed for job- og virksomhedskonsulenter. Gode journalnoter og opfølgningsnotater kan nemlig sikre god dokumentation i sager og spare dig og borgeren for værdifuld tid. 
 
Håndbogen er er gratis og kan downloades lige her.
 
Download håndbogen
 
 
Cabi Kurser - faglige opdateringer til dig der arbejder med socialt ansvar og rummelighed på arbejdsmarkedet
Kurserne afholdes i Aarhus (kr. 2.600 pr. deltager) eller kan skræddersys til din arbjedsplads. Kontakt os på tlf. 86 12 88 55 og hør mere.

Kurser til dig i jobcentret:

Se kurser til jobcentre
 

Kurser til dig i en virksomhed:

 
Se kurser til virksomheder
 

Læs også