Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig på www.cabiweb.dk
Har du problemer med at se nyhedsbrevet korrekt? Se vores webversion i stedet. Du kan også afmelde dig nyhedsbrevet.
 
Cabiweb
     Cabi Nyt - December 2014

Beskæftigelsesreform: Jobcentre skal meget tættere på virksomhederne

Landets jobcentre skal yde mere service og mindre myndighed over for virksomhederne, der bl.a. skal have hjælp til at rekruttere og fastholde syge medarbejdere. Det er nogle af elementerne i beskæftigelsesreformen, som træder i kraft ved årsskiftet. Cabi giver dig et overblik over reformens virksomhedsrettede initiativer.

Forsker: Udsatte oplever manglende sammenhæng i indsatsen

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere oplever beskæftigelsesindsatsen som usammenhængende, præget af skiftende fortællinger og med utydelige mål. Det fortæller ph.d-stipendiat Sophie Danneris, som forsker i aktivitetsparate kontanthjælpsmodtageres vej mod arbejdsmarkedet.

Ny temaside: Sådan får du unge i uddannelse og job

Cabi har offentliggjort en ny temaside med viden og værktøjer til dig, der arbejder med at få udsatte unge i uddannelse eller job.

Fald i langtidsledighed dækker over fortsat ledighed

På to år er langtidsledigheden faldet 16 procent, og det er langt større end nedgangen i den generelle ledighed. Men det er langt fra alle, der har forladt langtidsledigheden, som er kommet i job.

Nye initiativer skal styrke socialøkonomiske virksomheder

På nationalt og kommunalt plan sættes stadig flere initiativer i gang for at stimulere væksten blandt socialøkonomiske virksomheder. De har en særlig evne til at rumme og hjælpe udsatte ind på arbejdsmarkedet, og det gør dem til en interessant samarbejdspartner for kommunerne, mener ekspert.

Debatindlæg: Sådan får man udsatte i gang

Analyse: Kontanthjælpsreformen presser kommunerne til at give udsatte unge en uddannelse. Nye metoder viser vejen til mere effektiv sagsbehandling.

Nyt værktøj: Virksomheder får overblik over støttemuligheder

Det kan være lidt af en jungle for virksomheder at finde rundt i mulighederne for at få støtte fra jobcentret. Derfor har Cabi lanceret et nyt, webbaseret værktøj, som giver virksomheder et hurtigt overblik over støtte ordningerne.

Se vores webinarer og få en faglig opdatering

Fangede du ikke vores webinarer i efteråret om redskaber i sygefraværsindsatsen og sygedagpengereformen, kan du stadig nå det. Webinar i Cabi bliver optaget, og du kan se dem, når det passer dig.
 
Afmeld dette nyhedsbrev