Din genvej til viden om det rummelige arbejdsmarked Kan du ikke læse dette nyhedsbrev - klik her
 
 
 
 
 
 
26. juni - Værktøjer og inspiration til dig fra Cabi
Bedre arbejde til flere
 
 

I dette nyhedsbrev

  • Evaluering: Cabi spiller en helt central rolle på beskæftigelsesområdet
  • Skanderborg er lykkedes med at få flygtninge i job
  • Renovering af almene boliger skal få udsatte i job
  • Kursus: Revalidering - en vigtig del af værktøjskassen
 
 

Evaluering: Cabi spiller en helt central rolle på beskæftigelsesområdet

Epinion har i foråret 2020 foretaget en grundig evaluering af videns- og netværkshuset Cabi gennem en række kvantitative og kvalitative undersøger, og evalueringen viser bl.a., at Cabi spiller en helt central rolle på beskæftigelsesområdet. > Læs artikel
 
 

Skanderborg er lykkedes med at få flygtninge i job

På fire år er det lykkedes Skanderborg Kommune at få 46 procent af kommunens flygtninge ud på arbejdsmarkedet. Dermed er Skanderborg den østjyske kommune med flest flygtninge i beskæftigelse. > Læs artikel
 
 

Renovering af almene boliger skal få udsatte i job

En politisk aftale om grønne renoveringer af almene boliger for 30 milliarder kr. giver gode muligheder for at få flere borgere fra udsatte boligområder i arbejde. Det mener Center for Boligsocial Udvikling. > Læs artikel
 
 

FGU-elever trives med fjernundervisning under krisen

Coronakrisen har kostet dyrt, men for nogle har nedlukningen af samfundet ikke kun været skidt. Digital fjernundervisning har haft en positiv effekt på FGU-elever. > Læs artikel
 
 

Kursus: Revalidering - en vigtig del af værktøjskassen

Revalidering er et af de centrale værktøjer i beskæftigelsesindsatsen, men hvordan kan og skal den bruges?
 
Det og meget mere kan du få svar på med vores kursus om revalidering, som er henvendt til dig, der er ny på revalideringsområdet, eller hvis du har brug for at få genopfrisket regler og metode.
 
Cabi har to gange undersgt effekterne af revalidering, og begge analyser har vist, at revalidering er et meget effektivt redskab, når det handler om at få genskabt mulighederne for at komme tilbage på arbejdsmarkedet.
 
Kurset er 1. oktober i Odense.
 
Ja tak, jeg vil gerne med
 

Arrangement: Sådan lykkes du med udenlandske medarbejdere

Det kan være udfordrende at lede, oplære og samarbejde på tværs af sproglige og kulturelle forskelle. Med et nyt arrangement sætter vi fokus på, hvordan din arbejdsplads kan rekruttere, fastholde og opkvalificere medarbejdere med udenlandsk baggrund til gavn for virksomheden, medarbejderen og lokalsamfundet.
 
Du får brugbar viden om:
  • Mulige konsekvenser ved ikke at have en sprogpolitik
  • Betydning for medarbejdere, der ikke mestrer det danske sprog
  • Gevinster ved gode dansksproglige færdigheder - privat, for samfund og for arbejdspladsen
  • Konkrete muligheder for at sende dine medarbejdere på virksomhedsrettet danskundervisning – med tilskud!
Det er onsdag den 2. september i Herning!
 
 
 
Ja, jeg vil gerne vide mere
 

Konference: Vision Zero - en ny metode til at styrke arbejdsmiljøet

Flere virksomheder i bygge- og anlægsbranchen vælger at gøre arbejdsmiljø til en del af virksomhedens strategi. Nogle har i den forbindelse valgt at tage Vision Zero til sig. Vision Zero er et mindset og en metode, der bidrager til at sætte fokus på arbejdsmiljøet og forebygge ulykker og arbejdsbetingede lidelser.
 
På konferencen præsenteres Vision Zero med vægt på, hvordan man kan opstille proaktive mål for indsatsen. Vi hører, hvordan en entreprenør har implementeret Vision Zero og hvilke erfaringer og resultater, arbejdet har givet.
 
I en paneldebat skal vi høre byggeriets aktører give deres perspektiver på, hvad det ville betyde for arbejdsmiljøet, hvis flere entreprenører, bygherrer og rådgivere implementerede Vision Zero.  Endelig skal vi ud fra cases fra bygge- og anlægspladser arbejde konkret og strategisk med Vision Zero.
 
Det foregår i Horsens den 10. november!
 
Ja tak, jeg vil gerne være med