Din genvej til viden om det rummelige arbejdsmarked Kan du ikke læse dette nyhedsbrev - klik her
 
 
 
 
 
 
17. april - Værktøjer og inspiration til dig fra Cabi
Bedre arbejde til flere
 

Gratis webinar: Sunde digitale vaner

Nye digitale løsninger og arbejdsgange vinder indpas nu, hvor meget foregår på distancen og online. Og intet tyder på, at verden bliver mindre digitaliseret i fremtiden. Derfor er det nu, vi skal skabe sunde digitale vaner på vores arbejdspladser.
 
Nogle stortrives med de nye arbejdsformer, mens andre føler sig ude af loopet, digitalt klodsede eller overbebyrdede. Hvordan kan vi understøtte en god digital trivsel og balance i vores arbejdsdag både nu og på længere sigt? Hvad skal man som leder være opmærksom på? Hvad er de gode råd, og hvad er faldgruberne?
 
Vær med, når vi i Cabi sætter fokus på sunde digitale vaner og trivsel!
 
Det er allerede på onsdag den 22. april kl. 10!
 
 
 
Læs mere og tilmeld dig her
 

Kontrolcirklen – en måde at få talt om det rigtige

 
I vores e-bog om stress findes flere værktøjer, der kan skabe en god dialog om de forandringer, som I oplever lige nu. Brug kontrolcirkelen til at tage dialogen med medarbejderen og sammen skabe overblik over, hvad der i denne situation er vilkår, og hvad I har mulighed for at påvirke.

Hvis det fx er en udfordring at arbejde hjemmefra. Hjemmearbejde er for mange et vilkår, som ikke kan ændres på, men det er måske muligt at få indflydelse på, hvornår arbejdet skal udføres eller at have fuld kontrol over, hvordan arbejdet udføres i nye omgivelser.

Opnå yderligere information om kontrolcirklen her, eller hent hele e-bogen her
 
 

Få coaching i dialogen med medarbejderne i en tid med forandringer

Læs mere om, hvad Cabi kan tilbyde dig her
 
Eller kontakt seniorkonsulent Marlene Fabrin direkte på fab@cabiweb.dk
 
 

Akutpulje på 10 millioner kr. skal styrke den mentale sundhed

Velliv Foreningen har oprettet en akutpulje på 10 millioner kr., som skal styrke den mentale sundhed i civilsamfundet og mindre virksomheder under og efter corona-krisen.
 
Foreningen oplyser, at eksisterende og nye indsatser, som behøver hjælp på grund af coronakrisen, kan søge og få op til 50.000 kr.
 
 
Læs artikel