Viden om bedre arbejde til flere Kan du ikke læse dette nyhedsbrev - klik her
 
 
 
 
 
 
         
     
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn
Cabi Nyt, marts 2020
 
 
 

Overblik: Her kan virksomheder få hjælp under corona-krisen

Regeringen og Folketinget har vedtaget en lang række initiativer, der skal hjælpe virksomheder under udbruddet af corona-virus, som har sat store dele af landet i stå. Samtidig er der vedtaget ny lovgivning, som har stor betydning for ledige. Vi giver dig et overblik.
 
Læs artikel
 

Corona-krise får ledigheden til at stige voldsomt

Antallet af nyledige er på kort tid steget voldsomt som følge af den verdensomspændende corona-krisen, der allerede har haft store konsekvenser i flere brancher. Men måske er den stigende ledighed kun et kortvarigt fænomen.
 
Læs artikel
 
 

Vi rådgiver om trivsel – også i krisetider

Hele verden er påvirket af corona-virus, og det skaber også usikkerhed på det danske arbejdsmarked, hvor virksomheder er pressede på økonomien, og medarbejdere er sendt på hjemmearbejde. Vi hjælper virksomheder med gratis rådgivning om det psykiske arbejdsmiljø – også i en tid, hvor det er svært at mødes fysisk.
 
 
Læs artikel
 
 

Hjælp til den svære samtale i en svær tid

Ledere i landets virksomheder må lede hjemsendte medarbejdere på distancen under corona-krisen. Og mange ledere kommer også til at have svære samtaler med medarbejdere om eksempelvis mistrivsel. Vi giver dig redskaber til den svære samtale.
 
 
Læs artikel
 
 

Nyt projekt skal give mere social beskæftigelse i byggeriet

Der er stort potentiale for, at mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet kan komme i job i byggebranchen. Med et nyt initiativ skal bl.a. guides til bygherrer, entreprenører og byggeledere gøre det nemt og overskueligt at tage et socialt ansvar i byggeriet.
Læs artikel
 
 

Du vil høre mere fra os

Vi er i gang med at omlægge Cabis nyhedsbreve, så de bliver mere målrettede det, du har brug for. Samtidig sker der hele tiden ændringer på beskæftigelsesområdet som følge af den nuværende krise. Det følger vi tæt.
 
Derfor vil du i den kommende tid måske opleve, at du hører mere fra os, end du har gjort tidligere.
 
Ønsker du ikke længere at modtage nyt fra os, kan du altid framelde dig i bunden af mailen.